Odabrano natjecanje: Eurocup Istria 2021.

Mjesto održavanja: Sportska dvorana “Žatika”, Vukovarska ulica bb, 52440, Poreč
Vrijeme održavanja: 13.11.2021
Organizator: Karate klub Finida
Prijave do: 09.11.2021 18:00:00
Kontakt osoba: Mirko Banović -> +385 92 254 16 19 ; +385 91 523 0312
Discipline: Kumite, Kata
Kako do nas:
Opis:

***** NEW - TIME SCHEDULE !!! *****

INVITATION
 INFORMATIONS

TOČNA SATNICA
!!! NOVI RASPORED !!!
!!! NOVI RASPORED PREUZETI IZ PRILOGA !!!!!! AVVISO - MOLTO IMPORTANTE - E STATO FATOO UN NUOVO PROGRAMMA SCARICALO IN QUESTA PEGINA !!!


(IZBORNI TURNIR HRVATSKOG KARATE SAVEZA ZA KADETE,JUNIORE I U21)


Nastup je dozvoljen svim klubovima članovima HKS-a, te svim natjecateljima stranih karate klubova WKF - EKF federacije. Natjecatelji svoju dob dokazuju osobnom iskaznicom ili putovnicom. Svi natjecatelji moraju imati liječnički pregled ne stariji od 6 mjeseci te biti sposobni za natjecanje. Natjecatelji nastupaju na vlastitu odgovornost, te preporučamo da budu osigurani od nezgode. Organizator ne snosi nikakvu odgovornost za možebitne povrede, bolesti, zaraze ili bilo koji drugi oblik ugroze zdravlja i materijalne štete. Organizator zadržava pravo spajanja kategorija ukoliko se za pojedinu kategoriju prijavi manje od 4 natjecatelja. Slanjem prijave natjecatelji i klubovi prihvaćaju navedene uvjete natjecanja.

COVID MJERE:
Kako bi pristupili dvorani, svi učesnici turnira morat će pokazati Covid potvrdu, negativan test ne stariji od 72h (PCR) ili  48h (Antigen) prilikom registracije. U sklopu dvorane biti će organiziran Covid centar u kojem će se moći napraviti brze Antigen testove koji će se platiti na licu mjesta. Maske su obavezne unutar dvorane i natjecateljskog prostora.

Natjecatelji i treneri moći će ući u dvoranu sa akreditacijom i boraviti u dvorani u zoni za zagrijavanje ili na parketu / tatamiju. Treneri i natjecatelji za nastup moraju imati negativan Covid-19 test ili digitalnu Covid potvrdu osim natjecatelja do 12 godina. Za trenere su obavezne FFP2 zaštitne maske tijekom cijelog boravka u dvorani, a za natjecatelje su obavezne zaštitne maske bilo koje vrste samo kad se ne zagrijavaju ili natječu.

Ulaz na tribine za roditelje, pratitelje i gledatelje nije dozvoljen!

Na natjecanju će se provoditi trenutne epidemiološke mjere za sportska natjecanja HZJZ i Stožera Civilne zaštite RH, pa Vas molimo da se pridržavate mjera radi vlastite zaštite i zaštite ostalih sudionika.

Ukoliko imate temperaturu višu od 37,2°C (ili bilo koji drugi mogući simptom Covida-19) molimo Vas da ostanete kod kuće.

Na ulazu u dvoranu bit će mjerena temperatura svima sudionicima, te će morati dezinficirati ruke.

Molimo Vas da održavate socijalnu distancu od 2m, te da redovito perete ili dezinficirate ruke.


Osim ovih uputa molimo da se pridržavate i svih Smjernica i protokola koje su propisali Hrvatski Karate Savez (HKS) i Svjetska Karate Federacija (WKF). Smjernice možete preuzeti na linku: http://karate.hr/web/covid19.php

Informacije za prijave: Prijave najkasnije do 09.11.2021. do 18:00h
Kotizacija: Kotizacija za pojedinu kategoriju iznosi 150kn. (20 eura)
Za ekipnu kategoriju iznosi 220kn. (30 eura)
Raspored natjecanja:

SUBOTA, 13.11.2021.

 

!!! NOVI RASPORED PREUZETI IZ PRILOGA!!!

 

!!! AVVISO - MOLTO IMPORTANTE - E STATO FATTO UN NUOVO PROGRAMMA,

SCARICALO IN QUESTA PAGINA !!!

Ukupan broj prijava: 678
Ukupan broj natjecatelja: 557
Ukupan broj klubova: 84
Ukupan broj država: 6